Svar til: Genoptaget kontakt – nu intet

#1692
Lillemy
Deltager

Sommerregn; jeg kan desværre ikke huske din historie og har prøvet at kigge efter den her i kassen, men den må være i den “gamle” kasse.
Alli, der er nogle lighedspunkter i det ham din har ytret gennem tiden og det ham min har ytret. Især kan jeg se lighedspunkter i det med forventningerne til sig selv og til, hvordan et forhold skal være. Min er/var meget hård ved sig selv ift. de krav han stillede om, hvordan han skulle være. Han kredsede meget om at skulle “præstere” og være “god nok” i forskellige sammenhænge – inklusiv i forholdet. Han havde efter min mening ret urealistiske forventninger til sig selv og til det hele.

Jeg synes Sommerregn har meget ret i, at der kan være en tendens til at forenkle om manden er glad nok for kvinden. Altså en meget sort/hvid-tænkning. Har lige kastet et blik rundt i min vennekreds og ja, der er ganske mange variationer. Vi kan måske have en ide om, at forhold bgger på en bestemt opskrift; mand møder kvinde, jager hende, hun overgiver sig og de lever lykkeligt til deres dages ende. Sådan er der virkelig ikke ret mange forhold i min vennekreds, der er. Jo, nogle er der da, men mere end halvdelen har været gået fra hinanden for så senere at finde sammen, nogle har gået fra hinanden et utal af gange, mens andre har fundet sammen og blevet sammen uden større problemer.

Som jeg har skrevet i min egen tråd kan jeg rigtig godt lide tanken om manglende ressourcer. Jeg har kørt noget rundt i, hvad der lige skete, fordi han endte forholdet midt i en snak om, hvordan vi skulle komme videre sammen. Han græd og sendte følsomme beskeder, hvilket forvirrede mig. Jeg var nok kommet til at lave en lidt sort/hvide-tankegang om, at han ikke var glad nok for mig, nu da han valgte at gå, men da flere ting pegede i retning af, at han faktisk har mange følelser for mig, kunne jeg ikke finde hoved og hale i det. Men med tanke på manglende ressourcer giver det hele mere mening.
Jeg er ligesom Sommerregn tilhænger af, at man melder sin egen interesse klart ud og så overlader til manden at finde ressourcerne. Finder han dem, kommer han tilbage, finder han dem ikke, så må det være sådan det er.