Svar til: Genoptaget kontakt – nu intet

#1680
Sommerregn
Deltager

Kære alli

Jeg har flere gange tænkt på at svare på dit indlæg – men har hver gang valgt ikke at gøre det. Jeg ved nemlig ikke, om jeg kan skrive noget, der hjælper dig. Som jeg læser dit indlæg, så har du en masse håb omkring jer to – og du “byder dig til” på en sød og fin måde overfor ham med et ønske om, at han vil gribe “invitationen”. Har jeg ret?

Samtidig vil du gerne vide, om han bare er høflig/venlig – eller om der er følelser fra hans side. Handler det blot om, at han har det svært og at du skal hjælpe ham på en eller anden måde? Skulle du gøre noget mere/andet?

Det svar, der ligger lige for, er NEJ. Du skal ikke mere – han vender tilbage, hvis han er interesseret. Hvis han var nok interesseret – så kommer han selv. Der ligger måske et andet perspektiv også. At han simpelthen ikke har ressourcerne. Han er ikke sikker nok. Han aner ikke, om han kan gøre dig glad – og derfor orker han det ikke. Jeg tror, det betyder uendeligt meget for en mand at vide, at han kan gøre sin kvinde glad og tilfreds. Og jeg tror også, at hans følelser hænger sammen med, at han netop KAN dette.

Jeg tror også, at søde beskeder kan hænge sammen med dårlig samvittighed. Og jeg tror ikke, at det er lyst og forelskelse der fylder, når han har dårlig samvittighed. Måske er den eneste vej for jer to, at du ærligt fortæller ham, at du savner ham – og at han kan vende tilbage, hvis han ser en vej for jer to. Alternativt slippe kontakten helt – for du får håb og længsel hver gang han skriver noget sødt og venligt.

Kan du bruge det – eller var det helt galt?