Svar til: Genoptaget kontakt – nu intet

#2122
susanne80
Deltager

Ja, undskyld at jeg blander mig i diskussionen, men jeg har selv været i nogenlunde samme situation som jer )-: Det har fået mig til at tænke på, at vi kvinder ( jeg selv incl.) ofte tolker og tolker på de “satans” mænds ord og handlemåder, med den store risiko, at vi kommer til at fejltolke! Mine søde veninder hjalp mig gerne med tolkningen, men da ingen af os nogensinde har været mænd selv ;), gik jeg til sidst til min megakloge bror og spurgte ham om råd.

Han fortalte mig, at de fleste mænd faktisk er meget simple – de opsætter, groft sagt, et slags cost-benefit skema med det meste i deres liv, også kærligheden, og hvis de mener der er for store omkostninger ved et forhold med denne specielle kvinde, så afstår de hellere, selvom de egentligt er interesserede. Skal de så ændre mening, må kvinden vise at de har regnet forkert. Det kræver desværre, at kvinden ved hvad det er for faktorer som manden ser som negative i regnskabet, og dét kan være svært at få ud af ham, med mindre man spørger ham lige ud! Som min bror siger, så er mænd meget observante, bare man slår dem i panden med en lægtehammer.

Lykkes det så at få ham til at åbne sig, så skal man lytte til hans ord og lade være med igen at prøve at tolke dem! Mænd siger for det meste hvad de mener og mener hvad de siger, som min bror siger.
Jeg fulgte min brors råd om mænd, og fik ram på mit bytte :pirate: At vi så et par år senere blev enige om at stoppe forholdet, er en helt anden sag.

Mit råd til dig lillemy må derfor være, at du kontakter manden pga. de ting I har af hinandens, og derefter se om han benytter lejligheden til at genoptage forbindelsen, eller om han siger du bare kan beholde dem eller smide dem ud.

Held og lykke til jer begge :tu: