Svar til: Genoptaget kontakt – nu intet

#2119
Lillemy
Deltager

Det lyder da som en interessant bog, du har læst. Jeg er fuldstændig enig i, at man nogle gange må være drivkraften. Dermed ikke sagt, at man skal halse efter den anden på den needy måde, men det lyder heller ikke til, at det er det, du har tænkt dig at gøre, Det er ihvertfald ikke sådan, jeg griber det an, hvis jeg tager kontakt. Jeg ku godt finde på at åbne lidt for kommunikationslinierne med en enkelt let sms, men jeg nurser ham ikke hele vejen tilbage. Den skal han selv gå, hvis han ønsker det.
Ja, vi har en meget speciel forbindelse – det ved jeg, at han også synes, for det har vi flere gange talt om – det er også den, der gør, at jeg ikke var færdig med at undersøge det med mig og ham. Jeg har ikke undersøgt det nok til at vide, om vi skal være kærester for alvor, så “tvivlen” bor også i mig.
Jeg kan godt forstå, at du vil prøve at se, om du kan øge hans interesse lidt, men uden at sætte dit liv på hold og uden at presse og “bære” det hele. Men at smide en smule madding ud og se om fisken bider på, kan i min optik være helt fint. Bare man ikke ender der hvor man “curler” ham tilbage. Det vil i sidste ende også bide en i rumpen, for så står man med en mand, man måske er lidt usikker på. Han skal selv gå vejen, men derfor kan man godt rækker hånden ud.