Svar til: Genoptaget kontakt – nu intet

#2117
alli
Deltager

Hmm, lillemy, jeg tænker egentlig om dig og din, at han godt nok er den der gik, men det har jo ikke været let for ham. Han var/er måske ikke sikker på om det var det rigtige, men undlader at kontakte dig fordi han jo er i tvivl og ikke vil skabe falske forhåbninger. Din terapeut siger I har en speciel forbindelse og det lyder det på mig også som om. Jeg er med på, at du har været sur og skuffet over ham, men må også indrømme, at jeg tænker en let sms, ville være en god måde at åbne op for kontakt, hvis du stadig er sikker på, at du gerne ville udforske relationen med ham mere. Hvad har du at tabe?

Jeg har lige læst en bog skrevet af en canadisk coach, som omhandler det her emne. Jeg er ikke fan af den type bøger og “opskrifter” på hvordan man får en eks tilbage, men der er nogle gode pointer, som jeg har taget med. Det er bl.a. at hvis man gerne vil have den anden tilbage, må man indse, at man måske er nødt til at være drivkraften, tage det første skridt og måske være den der tager mest initiativ i starten – selvfølgelig kun hvis responsen når man gør det er positiv. Men samtidig, mens man skaber positiv kontakt, kan man sagtens date og se andre mennesker. Så det er det jeg har tænkt mig at gøre. Skrive til ham når jeg har lyst og har noget at sige, og så se hvad tiden bringer. Hvis jeg føler vi er kommet tilstrækkeligt tilbage på bølgelængde og han er positiv, vil jeg nok se om jeg kan finde et ærinde i hans by. Hvis ikke, har jeg intet tabt, men jeg har ikke lyst til at sidde på hænderne i den forstand at han nu skal kontakte mig og ellers er der ingen kontakt.

Så nej, sommerregn, jeg synes slet ikke dit gode input var noget søndagssludder. Jeg er enig i mange af tingene, men jeg har besluttet mig for, at gøre noget aktivt ved situationen. Han har en eller anden form for interesse, men måske ikke nok til, at han vælger at kaste sig ud i det og ønske mig tilbage på eget initiativ. Jeg vælger at se det som om at der er grobund for, at jeg kan øge den nok til, at han gerne vil ses igen, ved at vise at jeg er der og er interesseret i ham på en ikke-pressende måde. Hvis ikke, så har jeg stadig mit liv ved siden af, men har prøvet og vil ikke gå og fortryde det senere.