Svar til: Genoptaget kontakt – nu intet

#2081
Lillemy
Deltager

Min erfaring er, at mindfullness og meditation er ret gode værktøjer til at skabe indre ro, bedre kropsbevidsthed og i det hele taget til at træne at mærke efter i sig selv.
Jeg er afklaret så langt, at jeg ikke må og vil lade mit liv være på stand by pga. ham. Jeg vil sådan set stadig gerne være sammen med ham, for jeg er, som nævnt, ikke færdig med at undersøge, hvad det kunne blive til mellem mig og ham. Jeg har indimellem været rigtig gal på ham, fordi han har ladet døren stå på klem. Både ift. de sms’er han skrev til mig, da vi stoppede og pga. de ting, vi har af hinandens. Jeg var rigtig vred over, at han har valgt at have en livline i de ting, hvis han vitterligt tænker, at vi aldrig skal have noget med hinanden at gøre igen. Jeg er klar over, at jeg også holder tingene som en livline, men det var jo heller ikke mig, der gik. Hold op hvor han jeg nogle dage bandet ham langt væk og har også været ret irriteret på min terapeut, fordi hun understøttede tanken om, at han holder tingene som en livline og fordi hun fremhævede, at vi har en særlig forbindelse.
Nu er jeg ikke længere vred på ham. Egentlig tænker jeg, at jeg er ked af på hans vegne, at han har så svært ved at give slip i sig selv. Jeg har jo samme udfordring, men nu vælger jeg at gøre noget ved det. Om han vil arbejde med sit bliver nødt til at være hans bord.
Jeg tror, at jeg har ro, fordi jeg er så meget hjemme i mig selv. Det der er sket her, har været SÅ godt for mig, for jeg har virkelig fundet mig selv. Jeg er stadig lidt i tvivl, om jeg en eller anden dag skal sende ham en besked. Hvad tænker du?

Det lyder da bare super, at han har kontaktet dig. Hvis jeg var dig, ville jeg sidde lidt på mine hænder. Når først kommunikationslinierne er åbne, som de er mellem jer nu, skal han nok finde ud af at få en aftale i stand med dig. Altså hvis han vil. Der var vist en, der engang skrev herinde “en klog kvinde, er en tålmodig kvinde”. Det er der meget rigtigt i. Jeg har ret god erfaring med at være lidt afventende – næsten alle jeg tidligere har datet/været i forhold med er endt med at kontakt mig igen før eller siden. Dem, jeg har skrevet lidt med, har af sig selv fundet ud af at lave den der “nå’men det ku da være meget sjovt at mødes igen”. Jeg tænker, at når du nu er den, der har fået åbnet for kommunikationen ved at sende ham en besked om, at du var i hans by osv, så tror jeg du gør klogest i liiiige at afvente lidt endnu. Hvad tænker du om det?