Svar til: Genoptaget kontakt – nu intet

#1795
alli
Deltager

Charlene:
Da jeg i sin tid “jagtede” ham var det netop ud fra devisen om, hellere at forsøge end fortryde. Men idag har jeg det skidt med det, da jeg syntes jeg gik for langt og at mine følelsesudladninger egentlig var pinlige og for meget overfor en mand der havde sagt stop – uanset grunde. Jeg tror også det overvældede ham og det var derfor han ikke kunne svare og give mig den klare afvisning jeg egentlig havde behov for, så jeg ikke stadig skulle gå her og håbe. Det er det der med at ydmyge sig selv igen der afholder mig fra at tage steppet og fortælle ham om mine følelser.
Jeg har jo også prøvet, at jeg har sagt stop til en mand, som efterfølgende prøvede igen og igen. Og der syntes jeg jo han var lidt irriterende – når han tog kontakt, var jeg høflig og kortfattet, for at han skulle forstå at jeg ikke havde ændret holdning til os to. Jeg sagde også direkte nej.

lillemy:
Målet er/var, at se ham een gang til, og derefter finde ud af om jeg stadig har følelserne for ham som person, og ikke bare billedet af ham og de gode stunder vi havde. Vejen dertil er bare svær.

Jeg skrev faktisk til ham i går på fb, som du også foreslog, lige før sengetid som vi gjorde før i tiden. Vi var ret hurtigt tilbage i samme humoristiske, drillende chit-chat vi havde før det blev kompliceret. Det var dejligt og jeg kan mærke at jeg virkelig savner ham. Ham som person, ikke et billede af et forhold eller forhåbninger. Men jeg kan også mærke, at jeg føler mig ydmyget fra tidligere og tænker over om han synes jeg er irriterende og kun skriver af høflighed/medlidenhed. Jeg tror også, at han stadig vil se den fysiske lange afstand mellem os som en dealbreaker ift. andet end at skrive lidt sammen. Og det er jo ikke nok for mig.

Så jeg tror jeg vil give det en uge eller to, og se om jeg stadig har det på samme måde til den tid. I så fald vil jeg lade ham være, og prøve at glemme ham.

Jeg synes også at du i din situation har gjort det du kunne, og ville også finde samme ro i det som du, når du har været så tydelig. Synes det er stærkt gået, at du kan holde fast i det og den følelse og nej, der er netop ikke noget at fortryde for dig. Hvordan går det?