Svar til: Genoptaget kontakt – nu intet

#1700
Sommerregn
Deltager

Kære alli – først det du spørger om.

Først min historie:
Jeg har haft en meget omfattende dialog i den gamle brevkasse omkring mit besværlige forhold til en mand, der i min optik er det aller dejligste menneske. Vi havde et skønt forår sammen, men jeg valgte at stoppe det, da han bød mig nogle ting, der ikke var i orden. Brevkassen hjalp mig med dette. Herefter fortrød jeg voldsomt – og igen var brevkassen med på sidelinjen. Jeg overvejede at kontakte ham – men det endte med, at HAN kontaktede mig. Vi havde så en “dans på stedet” og jeg brugte igen brevkassen til at overveje min handling – nemlig at prøve med sandheden. Fortælle ham, hvordan ´jeg havde det – og dermed invitere ham ind i mit liv igen. Det lykkedes – vi fandt hinanden igen.

Det betyder, at vi har haft kontakt siden – men en kontakt der er præget af, at hans livssituation er meget meget besværlig på grund af hans eks familie. Han har ikke sin frihed – ELLER – vælger ikke at have den.

SÅ jeg har et forhold til en mand, der også er meget ressourcesvag. Jeg bliver udfordret omkring, hvad jeg kan holde til og hvordan jeg kan acceptere, vi indretter os. Jeg er meget i tvivl – men er ikke desto mindre lykkelig for, at vi har givet det en ny chance. Situationen er, at jeg langsomt bliver tydeligere og tydeligere omkring mine egne behov. Jeg lytter til ham og forstår – men jeg udsletter ikke mig selv. Status lige nu er, at jeg har bedt ham om at blive lidt tydeligere omkring, hvad han vitterligt ønsker sig af vores forhold. Det tygger han stadig på. Og så er det, at jeg faktisk er helt rolig lige nu. Jeg forsøger ikke at hjælpe ham. Jeg holder mig væk – og han må gøre arbejdet selv. Ingen fortrydelse af mine handlinger, ingen taktik, ikke en masse analyse af ham. Han ved jeg elsker ham – men han er givet usikker på, hvad han kan byde mig.

Så jeg er her – stille og roligt. Jeg stoler på hans kærlighed – men jeg tvivler på hans ressourcer. Og jeg aner intet om vores fremtid sammen. Jeg tror jeg er rolig, fordi jeg ikke tvivler på mig selv. Jeg kan ikke gøre mere. Han kender min sandhed – nu må han finde hans.