Svar til: Genoptaget kontakt – nu intet

#1695
alli
Deltager

Kære alli – og egentlig også Lillemy :- )

Nu er vi tre jo i gang med en dialog om det samme fænomen. Det handler om at prøve at forstå en mand, der ikke er “PÅ”, som har det svært – og hvor vi så prøver at forstå, hvad vi selv skal gøre. Du har din historie alli – og Lillemy har hendes – og jeg er midt i min.

Jeg er for så vidt enig med Lillemy i, at din ex´s proaktive handling med at tilføje dig på FB vidner om interesse. Du ved bare ikke, HVILKEN interesse. Og min erfaring er, at mange sørger for at opretholde en kontakt – ikke slippe helt – ved netop at gøre sådan noget. Men det bliver ikke til mere. Det er egentlig ikke en bevidst manipulerende handling. Det er bare et reelt ønske om at “knytte os sammen”, så muligheden opretholdes. Men det er ikke en garanti for, at der sker mere.

Jeg synes tit, der forenkles på det her med, om manden er “VILD NOK” med kvinden. Følelser eller ej. Interesse eller ej. Hvis han ikke jager/er aktiv – så er han ikke interesseret. Prøv at spørg i vennekredsen, hvordan mange forhold startede i sin tid. Det er bestemt ikke alle, der har haft en klassik jagt fra mandens side, der endte med, at kvinden overgav sig. Der er masser af varianter – og derfor skal man heller ikke gøre det her til noget alt for simpelt.

Jeg er derfor tilhænger af, at vi melder vores egen interesse ud – og så overlader helt til den komplicerede, ressourcesvage mand at finde ressourcerne frem og rydde op i komplikationerne. Alternativt går vi rundt og analyserer, tænker taktisk, fortryder vores egne handlinger – og har det ikke ret godt. Vi prøver at hjælpe ham til at kunne være mand for os (nej vel?). Lige nu snakker jeg ikke om bejler-fasen, hvor jeg synes, det er klogt at holde igen som kvinde. Det er når, der er indledt et forhold, der begynder at blive kompliceret.

alli – du spørger, hvad jeg gjorde, for at få det sådan? Jamen jeg landede i, at jeg ikke er et øjeblik i tvivl om hans uforbeholdne interesse for mig. Jeg vil prøve at tænke lidt over, hvordan jeg kom der til – og så vender jeg tilbage senere.

Kære sommerregn,

Jeg synes du har mange godt tanker og jeg er for så vidt enig i alle dine betragtninger. Jeg glæder mig til at høre mere om hvilken proces du er gået igennem for at nå dertil hvor du er nu. Og også meget gerne, hvordan du så lever med, at vide at følelserne er der, men at der ikke er et forhold pga. andre omstændigheder (for det er sådan jeg læser det, men jeg kan jo godt tage fejl). En update på hvad der er sket i relationen med din vil være meget velkommen 🙂