Svar til: Forventninger…

#2091

Hej

Jeg tror, at både mænd og kvinder møder op med en masse forventninger, som ikke bliver gengældt ud over i de første, forelskede år.

Hen ad vejen viser det sig ofte at være rigtig svært at få sagt højt og på en positiv og ikke bebrejdende måde, hvad man gerne vil have.

Og det gælder begge køn.

Rigtig mange mænd savner, at deres kærester siger og viser, at de – mændene – er højt elskede og fantastiske i stedet for at påpege fejl og mangler og behov. Mange savner den glade, blide og milde kvinde. I stedet for hende der hele tiden liiige vil have en til at gøre et eller andet for hende. Eller skal kommentere, vurdere og kritisere. Eller generelt bare brokke sig.

Og i stedet for at sige dette til kvinden, begynder manden at bruge mere tid på sit job, sine venner, interesser. Og når hans kæreste spørger, hvorfor han trækker sig, kan han ikke selv se, hvad han gør. Og hvis han kan se det, vil han i hvert fald ikke indrømme det, når hun nu igen-igen hakker på ham. Han lukker mere af. Og til sidst finder han en anden kvinde, han kan starte forfra med. Og uden nødvendigvis at gå fra hende, han lever sammen med.

Og nej, så har jeg ikke engang talt om alt det, som kvinder går og savner at få fra mænd. Det er ikke småting, selv om det faktisk ofte er små ting. Og det er kvinderne heldigvis ret gode til selv at fortælle om.

Med venlig hilsen

/ Martin Østergaard