Svar til: Forladthedsangst

#2189
Salamina
Deltager

Salamina ego skrev flg. svar:

Arhh men altså, det er også, at jeg føler mig positivt provokeret af, at skulle så langt tilbage som til før, hvad jeg reelt husker fra mit 0-2 leveår.
Den psykolog, som jeg talte med om det her på mit studie, sagde også, at han/hun har klienter, som bare svarer: “PAS???”… når han hun spørger til deres første 0-2 årige leveår. Ha ha…. Ja, selvfølgelig. Hvor mange kan huske deres første ble agtigt. Mit held er så, at jeg har vidner som talte til min konfirmation ellers ville jeg også bare svare: “PAS???”.
Grunden til at jeg spørger Martin er nok, at jeg søger en mere “simpel” mand møder kvinde, kvinde møder mand forklaring, at ligegyldigt hvad der ligger bagud, så er det smerteligt, at opleve et brud. Omvendt kan jeg så helt klart bekræfte, at der var noget symbiose da jeg knækkede eller væltede på kærligheden, som i bakspejlet var klart for meget eller jeg kan i dag se at den var ALT ALT for symbiotisk og dermed hamrende usund i form af, at hele min tillid lå tilbage til Salamina 2 år igen… hvilket selvfølgelig heller ikke er holdbart som 52 årig og burde være i stand til at klare, i det mindste det basale selv.