Svar til: Er det ok for en psykolog at blive bedste venner med en klient?

#1318
miemusen
Deltager

Hej

Tak for jeres svar.

Jeg har ikke mødt denne psykolog, da det er noget som jeg ikke har lyst til, da det strider SÅ meget imod min moral og etik.

Nu har jeg som sagt en meget høj moral, og indenfor alle brancher bør man holde ting adskilt, så jeg har ikke respekt for mennesker der ikke er professionelle, hvis I forstår hvad jeg mener.

Jeg føler at det er en udnyttelse af min kæreste, da han var meget svag på tidspunktet og havde mistet nogle venner efter skilsmissen. LANG historie.

Har tidligere diskuteret samme problematik med en anden, hvor en venindes søster har et privat venskab med parterapeuten under behandlingen, hvilket jeg også der anså som forkasteligt.

Der er jo som sådan ikke noget galt i, at min kæreste blir ven med kollegaen, men det er lidt påfaldende, at de nu “pludselig” efter 20 år begynder at ses privat fordi han møder ham ude i gangen.

Hvor vidt det handler om jalouxi fra min side, det mener jeg umiddelbart ikke. Men de 2 vil altid have en anden “dynamik” fordi min kæreste har været klienten og hun behandleren.

De skal siges, at der er ting som min kæreste ikke kunne fortælle psykologen, noget som jeg har fået ud af ham. Og det tolker jeg jo som om, at han ikke har følt sig 100 % tryg, og var for flov over at skulle fortælle til en god ven.

Jeg ville ønske, at jeg kunne smide det fra mig. Men det er svært, da det er så meget min person og det jeg står for 🙁