Svar til: Er det ok for en psykolog at blive bedste venner med en klient?

#1398
miemusen
Deltager

Til interesserede.

Opfølgning.

Der er så mange der har spurgt, hvorfor jeg reagerer så voldsomt, om jeg er jaloux ect.

Svaret kom til mig igår aftes, som et lyn fra en klar himmel. Svaret på sidst nævnte har altid været NEJ jeg er ikke jaloux.

Psykolgen betyder SÅ meget for min “ex”, da hun har reddet ham og passet på ham (hans egne ord, bemærk sidste). Jeg ser at han har skabt denne “navlestreng” i et venskab, og det ser jeg som et svaghedstegn 🙁 Jeg ønsker jo ikke en svag kæreste, han er jo den der skal redde mig = Prinsen på den hvide hest. Og det er svært, da jeg ønsker en kæreste som indeholder de samme grundlæggende værdier som jeg.

Dog havde jeg som sagt accepteret, at han havde sine venner og jeg mine. Men han vil ikke kunne leve i sådan et forhold, og fair nok. Han skulle bare have sagt dette for 7-8 mdr. siden, vist sit sande jeg og fortalt mig sandheden.

Nå, men lige nu ved jeg ikke hvor vi står, da det kræver en eller anden form for handling fra hans side, ikke bare en sms.

Vi har kun kommunikeret pr. sms (dårligt) om muligheden for parterapi. Men jeg ved ikke, jeg sætter spørgsmålstegn ved hans kærlighed, længere historie, men han skrev søndag efter han gik, at han følte, at han netop havde lavet sit livs største fejltagelse.

Jeg er psykisk og fysisk nedbrudt, og orker snart ikke mere 🙁 🙁 🙁