Svar til: Er det ok for en psykolog at blive bedste venner med en klient?

#1362
Salamina
Deltager

Det gør mig meget ondt at høre Miemusen. Det er jo helt vanvittigt, at det skal skille jer ad. Mon ikke I begge kommer på bedre tanker over lidt tid. I har jo stået på hver sit og det er der ikke noget i vejen med udover at det så bliver svært at enderne mødes.

Det er klart nok, på en måde, altså hans måde, at han ikke ser noget galt i den relation for han ser nok ikke nogen spøgelser der, tænker jeg. Men jeg tror han måske vil prøve at kontakte dig igen eller omvendt, tror du ikke? Det er da helt absurd, hvis det skal skille jer ad, med eller uden en parterapeut. Du kan jo også mærke lidt efter i et par dage, om du måske er nødt til at bryde med et af dine egne principper, det kan jeg ikke vurdere. Der vil jo løbe vand under broen over tid og måske hvis du møder hende den psykolog og ser hun ikke er andet end også bare et menneske. Det er en svær en.
Siden du og jeg skrev sammen sidst er jeg rejst til min græske kæreste, så jeg er på andre breddegradder nu men jeg har nu tænkt, hvordan det mon gik med jer to. Jeg ankom til Athen sent i dag og skal videre til min kæreste i morgen formiddag han bor en ø lidt uden for Athen. Har talt tlf. med ham her til aften, han henter mig her i Athen i morgen. Men det er mærkeligt, at sidde her og så føles det så kort tid efter du og jeg skrev sidst, og så er der sket et brud imellem jer. Det står også underligt skævt i lyset af så meget i mit kærlighedsliv, hvor jeg synes min kæreste og jeg begge samarbejder på nogen gange svære geografiske og sprog-vilkår. Jeg synes jo også det lyder til, at din kæreste er meget blokeret på sine egen idéer. skriver om lidt igen. Her er hammer varmt i Athen, jeg koger og skal lige have lidt luft udenfor 🙂