Svar til: Er det ok for en psykolog at blive bedste venner med en klient?

#1342
Anne
Deltager

Jeg tror ligesom flere af de andre, at du skal ind i dig selv at kigge efter løsningen, hvis du ønsker at forblive i dit forhold. Efter hvad jeg kan læse, har du kendt haft er forhold til ham i 6 måneder, så der er ikke meget fundament til at holde jer sammen.

Jeg hæfter mig ved, at du skriver ” at der er ting han ikke ville fortælle hende, men at det lykkedes dig at få ham til at betro sig til dig”. Jeg tror derfor det kan handle om, at du oplever en konkurrence mellem jer kvinder om, hvem han tilhører.
Nu har du jo ikke mødt hende, så det må derfor være mest nærliggende at det er noget der foregår i dit hovedet. Måske er hun slet ikke den trussel du ser hende som. Måske er hun sket ikke den konkurrent du tror hun er.
Jeg vil også foreslå dig, at du arbejder på at give slip på din dømmende moral overfor mennesker, så du ikke trækker din moral ned over andre, som er anderledes end dig, for med den beskrivelse af din kærestes konfliktskyhed, så er der stor risiko for, at du ender med at kastrere ham. Du er en stærk kvinde. Ingen tvivl om det. Måske tilbydes du nu lære at blive mere blød og rund i din favnelse af verden udenfor dig.
Eftersom du ikke har mødt hende, vil jeg mene det hele foregår hos dig og heldigvis for det, for det er det eneste sted du kan ændre noget ved situationen.
I bedste mening
Anne