Svar til: Effektive beslutninger – hvordan?

#1865
Sommerregn
Deltager

Hej Charlene

Det her handler ikke om juridiske rettigheder. Han ville ALDRIG forsøge at forhindre børnene i at være sammen med deres mor. Det er alene et spørgsmål om følelser og om, hvad han mener der er rigtigt for børnene. Han ville sige, at han ville blive ked af det – og så ville han opfordre hende til at lade være ved at tilbyde dem endnu mere i DK. Bedre økonomi, bedre ferier osv. JA – det er sådan noget, jeg er oppe imod.

Han er en dygtig mand, der for længst har sat sig grundigt ind i reglerne og har mange dyre eksperter til at rådgive sig. Men han vil ikke bruge magt – han arbejder hele tiden på fredsommelige løsninger. Og her bliver jeg jo testet.

Samtidigt har han også en anden opfattelse end mig omkring, hvad der er godt for de børn. Og jeg vil ikke til at diskutere det og “styre ham”. For så bliver det endnu mere sølle. Jeg nyder HAM – fordi han er så elskelig – og fordi han giver mig så meget, når vi er sammen. Jeg holder mig fra hans beslutninger om hans liv – med mindre han spørger mig direkte.

Det er ikke nemt – men jeg er her fortsat. Men måske går det som Lillemy skriver. På et tidspunkt er den ikke længere fordi troen på og lysten til forholdet måske forsvinder med respekten.