Svar til: Effektive beslutninger – hvordan?

#1859
Sommerregn
Deltager

Måske – jeg ved det ikke helt. Måske er det ved at blive til en anden slags følelser. Lige nu synes jeg ikke, vi behøver at finde nogen vej. Det er godt nok her hvor vi er. Jeg har ikke lyst til at flytte sammen med ham – og han kan ikke flytte sammen med mig. Vi har heller ikke travlt med at introducere hinanden for familie og venner. Vi har bare en tosomhed. Jeg ved ikke, hvad det skal blive til. Det kan lyder underligt for andre – men det er fint nok for mig lige nu.

Men det er den anden del, jeg er nysgerrig på. På en måde at blive voksen i mit følelsesliv. Jeg føler mig ofte som et forvirret lille barn, der håber på, der kommer en voksen og viser vejen. Det ene øjeblik går jeg sikkert en vej – det næste kan jeg vende tøvende om. Tvivl er godt nok i et rimeligt omfang. Men ikke så voldsomt, som det er for mig.

Hvis jeg skulle følge din indledende beskrivelse af dit nye handlemønster – så kommer jeg måske på et tidspunkt til at forlade ham her – fordi jeg ikke får dækket mine behov fuldt ud (altså på sigt). Jeg tør næsten ikke tænke på, hvor meget tvivl, jeg vil få – før – under – og efter den beslutning. Hvis jeg bliver tydelig og kræver noget mere – så bryder han sammen og trækker sig. Han kan jo ikke undvære børnene.

SÅ lige nu nyder jeg “os” – men ved godt, at fremtiden kan blive svær. Det er den, jeg reflekterer over lige nu.