Svar til: Effektive beslutninger – hvordan?

#1858
Sanne2
Deltager

Jeg er ikke god til at gå med en uforløst smerte, tvivl, uroen, mave fornemmelse jeg ikke helt kan sætte den rigtige finger på – jeg begynder at undersøge det med mi selv, med dem som kender mig osv..

Jeg har oplevet at jeg er blevet hurtigere til at finde ud af hvad der er galt og melde det ud.
Satse, briste eller bære, for jeg kan ikke overskride mine egne grænser eller være utro mod mig selv.
Tror det er resultatatet af mange skuffelser i par forhold, mange år hvor jeg har sat tvivl på mig selv og det jeg har følt , tænkt og tvivlet osv..det er ligesom tiltet helt over i et andet reaktions mønster hvor jeg reagerer hurtigt, kommer hurtigere ind til benet , så at sige.

Så det er rigtigt at jeg ikke kan gå i månedsvis, ej heller ugevis – måske dagevis, men jeg melder til og fra med det samme nu.
Jeg synes det er kommet med alderen.

Jeg tænker lidt, at du skriver du har ikke et præcis billede af hvordan et forhold skal være eller din fremtid, – jeg tænker hvis han heller ikke har det, så kan det også blive svært at komme videre, for ingen af jer kan gå foran og vise vejen.
Egentlig har du det dejligt nu – men du er ved at få manden i et andet lys og ved ikke hvor det bærer hen, betyder det at dine følelser er ved at fortage sig eller hvad betyder det egentlig ?