Svar til: Effektive beslutninger – hvordan?

#1856
Sanne2
Deltager

Sommerregn , jeg synes at du gør dig nogle meget gode betragtninger og du måske enda nærmer dig, det som det drejer sig om – risikoen for at han siger nej tak, hvis du melder direkte ud hvad du ønsker og har brug for.
” at turde risikere, at han ikke vil have mig , hvis jeg…” – hvad er det nu Kirkegård siger om at turde miste fodfæstet!
Så omdrejnings punktet er måske mere , at du lader dig nøjes med det som er, for det der evt kommer på den anden side hvis du melder ud at dette ikke er nok til dig, det er for smerte fuldt for dig at tænke frem til.

Det er der nok mange af os der kender til.
For mit vedkommende er det blevet sådan, at når jeg ikke står ved de behov , følelser, savn, uroen osv – så får jeg det rigtig rigtig skidt, så jeg vil ikke kunne have en uforløst smerte over uge, måneder mere.

Jeg har også oplevet den situation som du er i nu og den gav mig en konstant uro og jeg var ked af det, synes at mit liv var sat i vente position, der kom ikke noget nyt ind, udvikling eller fremdrift.
Jeg kunne ikke lade være med at presse på for svar på hvor vi var på vej hen, jeg måtte vide det…om jeg spildte min tid..for så kunne jeg lige så godt komme derind, hvor jeg hører du frygter at være – i afskedens smerte og savn.

Der ER jo ingen nem vej uden om, det var det jeg tænkte da jeg læste de sidste indlæg.
Er der en recept på at undgå smerte, savn, sorg og adskillelses frustrationen ? Jeg kender den ikke.

Det eneste jeg kan bidrage med i det , er at jeg er nået et sted i mit liv, hvor jeg er kommet over en mange årig angst for at være alene og uden kæreste , hvilket gav mine brud et ekstra hårdt forløb og fik mig til at blive alt for længe, give mig for meget, undgå konflikter osv – men tror jeg mistede mere kæreste potentiale på den konto end jeg vandt.

Jeg tror at mit bedste kort i dag for at kunne være lidt firkantet , er at jeg ikke tænker angst om at blive single hvis det værste skulle ske for os og jeg har en følelse af at det nok , mit netværk er stærkt og jeg vil ikke føle mig alene og forladt osv.

Jeg vil heller ikke orke et brud mere og vil gå langt for at undgå det, men omvendt så kender jeg SÅ godt følelsen af at jeg ikke ved om jeg spilder min tid – den var meget aktuel med min x, og det kaldte på en afgørelse over nogle måneder – jeg var nød til at få en afklaring på det spørgsmål.

Svaret var jo så i sidste ende, at jeg ville have spildt min tid , hvis jeg havde hængt på længere tid )-: