Svar til: Effektive beslutninger – hvordan?

#1849
Lizzy1210
Deltager

Kære Sommerregn

Det lyder til at du har fundet den rette balance. Hvor du kan være i forholdet, nyde det men stadig have fokus på din egen trivsel og din egen glæde 🙂

Det er SÅ dejligt at læse. Er ked af at det er så svært for ham din dejlige at løsrive sig fra det der var. Hvor må det være fustrerende for ham selv også.

Mht. til det at date med kærestesorg. Jeg forsøgte mig også første gang min ex og jeg var fra hinanden. 2 gange og det gjorde ikke noget godt for mig. Det var i og for sig, ok da jeg var ude, men helt forfærdelig ensomt da jeg kom hjem. Det forstærkede kun min sorg.

I onsdags var helt anerledes. Dejligt da jeg var ude og lige så dejligt da jeg kom hjem. Og han har ikke bestormet mig efterfølgende, blot skrevet at han tænker på mig og mit dejlige smil ( kunne godt ha brugt lidt mere bekræftelse), men det har ikke ødelagt det for mig. JEG havde en god aften.

Det har givet mig et lille løft, ingen tvivl om det, håber jeg kan holde humøret her lidt længere for det er rart med men pause fra alle tårerne.

Og ja, vi er jo OS, og vi finder forhåbentlig vores vej også 🙂

Kram fra Aarhus