Svar til: Effektive beslutninger – hvordan?

#1845
Sommerregn
Deltager

Yeeehaaaa Lizzi1210 :- )

Uanset hvad, så SKØNT at få fred for smerten og mærke, at glæden stadig findes. Så ved du jo også, at der venter endnu mere lige rundt om hjørnet.

Min egen erfaring med at date, når jeg har kærestesorg, er nu ikke så god. I den periode, hvor jeg ikke havde kontakt med min dejlige, havde jeg ikke mindre end fire invitationer – helt tilfældigt. En mand fra min fortid og tre fra arbejdsrelationer. Jeg tog imod dem alle og drak vin og øl på cafeer og i hjemlige omgivelser og kaffe på en båd. Spiste fisk og tapas og følte mig opvartet og feteret. Men jeg mærkede INTET – og jeg måtte pænt takke nej og gå hjem og var endnu mere ulykkelig bagefter. Jeg tror i dit tilfælde, at den megen smerte og de mange tårer har gjort dig rigtig rigtig godt. Jeg tror også, at dit tab måske slet ikke handler så meget om lige HAM – men mere om den forløsning, han stod for – jf. mit gamle skriv om krænkeren og forløseren i samme person. Lizzy1210 – det skal nok gå. Selvom du kommer til at dykke nogle flere gange – så er du godt på vej.

Min forestående forandring? Jamen jeg er fortsat stjerne lykkelig over at have kontakt med MIN. Jeg var opløsningen nær af savn og smerte – det her er langt bedre. Men følelserne ændrer sig langsomt. Jeg kan ikke se, at vi på noget tidspunkt kan få et normalt forhold, da han i den grad er styret af baglandet, der kort fortalt regulerer hans adgang til hans børn. Og det vil jeg aldrig kunne konkurrere med. Om jeg på et tidspunkt vælger at slippe helt ved jeg ikke. Det bliver ikke nu. Han tænker en masse over, hvad han kan gøre anderledes. Jeg tænker en masse over, hvordan jeg kan rumme det her. Jeg har det fantastisk. Sover som en sten om natten, er glad og imødekommende overfor alle, koncentreret om mit fantastiske arbejde – og på mange måder i balance.

Omkring tråden her – ja, den har indtil videre været fantastisk. Og jeg har det sådan, at nogen gange smiler jeg stille af et “råd”, andre gange bliver jeg super inspireret – og igen og igen bekræftes jeg i, at jeg ikke kan “overtage” andres strategier. jeg er nemlig ikke DEM – jeg er MIG. Og ved du hvad Lizzi1210 – det rækker at være OS :- )

Nyd solskinnet derude – det er en fantastisk fredag.