Svar til: Effektive beslutninger – hvordan?

#1815
Lizzy1210
Deltager

Kære alle

Jeg synes som Sommerregn, at der har været mange gode indlæg, og flere som jeg har tænkt meget over.

Og så har jeg faktisk handlet på noget af det. Kinabogen er købt og ligger ved mit hovedgærde. De første ord er skrevet. Mest stikord, jeg kan mærke at jeg lige skal finde den rigtige form. Men jeg er opsat på at prøve.
Måske tage den med til terapien.

Jeg har svært ved at visualisere, så billedet med at navigere i gennem trafikken giver mening, men er svær for mig.

Begrebet selvfølelse er et rigtig fint begreb, men selvværd er alligevel af større betydning for mig. Måske fordi jeg tænker selvværd som noget blivende, iboende inde i mig. Noget der ikke forsvinder og som vil hjælpe mig at stå fast ved mine behov. Men måske er det bare ordene – det kan være det er den samme grundfølelse vi beskriver.

Dejligt at der plads til at vi er så forskellige herinde og jeg er taknemmelig over at have fundet jer!!!

Og nu til en lille bombe 🙂 Jeg var på date i går!

Har meldt ind i forum for singler i Aarhus, hvor man i en flok tager ud til koncerter, gåture, foredrag osv. Ikke med henblik på at date, men for at netværke og få nye venner.

Det viste sig at et andet medlem derinde, var en mand jeg havde skrevet med på et datingsite op til dengang jeg mødte min ex. Vi mødtes jo aldrig, da jeg med det samme fortalte at jeg havde mødt en anden. I går morges skrev han og sagde hej, og pludselig var jeg inviteret i biograf og på cafe bagefter. Inden jeg kunne nå at tænke for meget sagde jeg ja 🙂

Så jeg blev galant hentet i bil, så Kvinden i buret og derefter sad vi 3 timer på cafeen og drak et par øl. Og jeg hyggede mig. Grinede og talte, lyttede og grinede mere 🙂 Jeg kunne faktisk hygge mig og slappe af i hans selskab. Han er sød, sjov og hviler meget i sig selv.

Har jo slet ikke travlt med at finde en kæreste, og det har jeg fortalt ham, men er glad for at jeg turde gribe chancen. Og i dag har jeg faktisk været lidt stolt af mig selv. Det var en hel aften uden tårer – den første i 7 uger. Jeg har lang vej at gå og glæder mig til terapien, men i går aftes var jeg noget der lignede glad 🙂

Hvisker lige så stille, måske er der lys 🙂 Mange tak fordi du tænker på mig Sommerregn.

Du ruster dig til forandring skriver du, betyder det mon at du mærker en forandring er på vej? Og er det en forandring i dig?

Godnatknus til jer alle!