Svar til: Effektive beslutninger – hvordan?

#1806
Sommerregn
Deltager

Hej alle

Det er vist passende, at jeg lige får sagt tak for de mange spændende indlæg i min tråd. Meget interessant og inspirerende. Hvad jeg synes er rigtig fint er, at der kommer så helt forskellige vinkler på problemstillingen. Det vidner jo om, at vi er meget forskellige i vores erfaringer, personlighed, temperament – og det fortæller også, at der ER mange forskellige veje at gå.

Jeg tror det er helt afgørende, at man finder en vej, der matcher ens eget “jeg”. Jeg kan sagtes læse og anerkende mange vinkler, som jeg eksempelvis ikke vil kunne bruge. I hvert fald ikke lige nu, hvor jeg er nødt til at udskyde en beslutning.

Jeg skrev i mit første indlæg noget med “skråsikkerhed”. Det oplever jeg ofte gennem den anvendte retorik herinde. Når nogen meddeler, hvordan tingene ER!!! F.eks. selvværd får man sådan her og ikke sådan her!!!! Jeg vil gerne blive klogere på mig selv og den verden, jeg lever i. Men jeg vil nødigt lande i at “eje” en sandhed. Hvad vil jeg sige med det? – Jo – jeg tror man får mere “hul igennem” til andre ved ikke at formulere sig for kategorisk. Det bliver let fordømmende. Så jeg er glad for den fine tone, der har været i den her tråd. Det er (overvejende) tilbud om at få indsigt i erfaringer og holdninger – og – i mindre grad anvisninger. TAK for det.

@ Charlene – tak for din vinkel om individuationen. Jeg ved det ikke i skrivende stund. Men jeg ved, at jeg vil ikke lide i en relation – og det er nok derfor, jeg “ruster mig” til en forandring.

Og kære Lizzi1210 – hvordan mon det går dig lige i dag? Er der ved at komme lys – eller er det stadig tungt?