Svar til: Effektive beslutninger – hvordan?

#1787
Sommerregn
Deltager

NU bliver det her rigtig interessant : – )

Lizzy1210 – jo, vi ses. Men sagen er nok den, at jeg kan begynde at sammenligne mig med bilisten, som Sanne2 beskriver. Jeg vurderer, om det er sundt for mig i længden. Kan jeg holde til at køre i det her spor sammen med ham? Og mens jeg bliver tydeligere bliver han utydeligere. Hans følelser og interesse for mig er stigende – jeg er uden tvivl den voksne kvinde, han gerne vil være sammen med. Men jeg ved ikke helt, om han er den voksne mand for mig – eller mere et varmt menneske, som jeg bare har SÅ mange følelser for (og det HAR jeg stadig).

Jeg tror bestemt Lizzy1210 – at dine følelser påvirkes af dine handlinger og beslutninger. Det tager bare tid. At være loyal overfor sin egen beslutning – som Sanne2 også nævner – KAN bidrage til at smerten slippes og erstattes af en mere rolig følelse af tilfredshed.

Og så Lizzy1210 – så er vi jo fremme ved det med at være ærlig omkring sine behov. Ja – det bliver du næste gang. Lige nu betaler du prisen for, at du ikke var det denne gang. Jeg tror, det havde været langt langt bedre, hvis du selv havde lukket porten i. Hvis du selv havde passet på dig selv og frabedt dig hans krænkelser. Men det kunne du ikke – og det er der naturligvis en grund til. Så det er så vigtigt, at du tilgiver dig selv, giver dig selv i spandevis af omsorg og lover dig selv at passe bedre på dig fremover.

Jeg kan sige det her, fordi jeg selv bevæger mig lige så stille. Jeg skal ikke have et forhold til min dejlige, hvis han ikke kan møde mig i øjenhøjde og passe på os. Men han får lige lov til at øve sig lidt mere – han er nemlig stadig ufattelig dejlig.