Svar til: Effektive beslutninger – hvordan?

#1785
Lizzy1210
Deltager

Hej

Hvis beslutninger kan hjælpe når vi er ude, hvor vi næsten ikke kan bunde ville det være godt. Jeg er for det meste ret god til at træffe beslutninger. I hvert konkrete beslutninger. Sådan a la “jeg må ikke skrive eller ringe til ham, jeg må ikke gå ind på hans facebook osv” .

Men måske forstår jeg dig ikke, for jeg tror at beslutninger ligger sig op ad handlinger, og ikke følelser. Fordi jeg gør noget, betyder det ikke at jeg også vil tage det hjem følelsesmæssigt.

Men beslutninger, handlinger kombineret med selvværdsarbejde og kendskab til egne behov, lyder som en vej der kunne være god for mig, og hjælpe mig i min proces med at give slip.

Og ja sandheden, den skal også med, for som du beskriver det, sætter den os fri Sommeregn 🙂 Min til tider eneste trøst i det her, at jeg ved at jeg har været ubetinget ærlig omkring mine følelser overfor ham.

Ville ønske jeg havde været lige så ærlig omkring mine behov. Eller måske mere bevidst om dem. Men det må blive næste gang – en gang derude i min parforholdstfremtid 🙂

Sommerregn, hvis du har mod på at svare på det, har I kontakt eller afventer du noget fra ham, før
I kan have kontakt?

Kram