Svar til: Effektive beslutninger – hvordan?

#1780
Sanne2
Deltager

Det med at tage en “effektiv” beskutning kan jeg ikke helt svare på. Men meget af dette handler for mig at se om at kunne give slip. Give slip på noget som er følelsesmæssigt svært. At have modet på at slippe håndtaget og ikke have et nyt at gribe i. Det kræver mod. Styrke. Selvtillid.
Det næste der kommer til mig, hvilket meget er mig selv i dette.
Efter flere dumme, uheldige, opslidende,mærkelige forhold kom jeg til en kant, hvor jeg fik en følelse af at “nok er nok” – kom til at mærke at min rygsæk var fyldt af at være i offer rollen, pleaser, fikser, ansvar, opfinder, prøver igen, tilpasser mig osv…rollen!
Jeg fik en følelse af at kæreste er ikke et must mere.
Dette samtidig med at min rygsæk var fyldt op med at overskride mine grænser.
Fra det sted er jeg blevet mere tydelig og klar i mine grænser , hvad jeg kan accepterre og ikke. Lidt mere modig er fulgt med også.
Det har gavnet mit nuværende forhold og fornyet energien mellem mig og en kæreste kan jeg mærke. Jeg mærker hans respekt for mig og at det gør ham meget opmærksom på ham og jeg. Mere end i nogle andre forhold.
Jeg har også den side som I andre at jeg har svært ved at slippe følelser for de/ de gamle kærester, kan hurtigt komme i x kæreste mood osv – men jeg har også lært at det er en tilstand som kommer og går , og det gavner mig ikke at forfølge det.
Jeg har o