Svar til: Effektive beslutninger – hvordan?

#1779
Lizzy1210
Deltager

Godmorgen 🙂

Sommerregn, flot at du stadig er rolig. Det gør ventetiden til at holde ud, også selv om du savner.

Jeg tænker også at du finder en vis ro i at du ved, at du har været ærlig, du har meldt ud, at du vil ham/jer og du står ved dine følelser og dine drømme. Og det giver ro tænker jeg. Det at vide, at du ikke har ladt noget være usagt.

Så du kan egentlig rigtig meget at det du spørger om råd til 🙂 Du ER sej!!

Lige kort, denne gang græder jeg af alle de grunde du nævner, savn, HAM, bristede håb, mine børns savn, og dertil kommer denne gang en fæl skuffelse over mig selv. Og det er måske det værste. Skuffelse over ikke at kunne slippe, selv om jeg VED, at det ikke kan reddes denne gang, han fik bare sagt nogle FOR fæle ting denne gang. Og skuffelse fordi det er gået op for mig, at han kun er i sig selv. Selv hans sorg handler kun om ham, og han dyrker det den gør ved ham. Men give udtryk for at sorgen er FÆLLES, det kan han ikke.

Det var meget nemmere første gang, hvor alle mine tårer handlede om savn og kærlighed til ham. Denne gang er det langt mere mudret. Hvis det giver mening?

Jeg er sikker på at du har ret i at vejen til at slippe er, at være i det og acceptere sorgen, græde alt det vi kan, tale om det alt vi kan.

Jeg tænker at det i hvert fald er håbløst at tænke at sorgen kan “bekæmpes”, det bliver det kun værre af, og sorgen popper op alligevel på et tidspunkt.

Der hvor jeg tænker der kan være en forskel er “længden” af vores sorg, og af hvor “invaliderende” den er. At jeg som har problemer med mit selvværd, sørger længere og måske mere voldsomt? End nogle af vores søde venner herinde, som tydeligt har lidt bedre fat i sig selv 🙂 Eller er det for postulerende at tænke det??

Kan man ved at gøre det her hårde selvværdsarbejde, som jeg f.eks. forsøger mig med i terapien, fremadrettet blive bedre til at håndtere sorg og mistet kærlighed?

Det er måske mit håb 🙂 Hvis ikke så tegner min parforholdsfremtid til at blive hård. Jeg tror måske endda på det kan jeg mærke mens jeg skriver 🙂

Knus og kram og dejlig dag til jer alle!