Svar til: Den store smerte

#2272
sissi
Deltager

Jeg syntes du skal se om du kan holde en kølig stil. Kun kontakt vedrørende jeres søn – og drop at se han opdateringer på FB! det gør for ondt – han ved jo også du ser hans gøren og laden der.

Det kan godt være I elsker hinanden – men had er det for kærlighed, uden respekt og tillid?

Selvfølgelig troede du ham – sådan er kærlighed… at han ikke levede op til det, er hans manglende investering i jeres forhold.

Det er ufattelig hårdt, har selv været nogenlunde samme sted, med søde ord – og ny begyndelse – for at falde dybt ned igen.
Det er NU du skal vende 180 grader – uanset hvor ondt det gør, og lade ham være… han venter sikkert på du kommer til ham – og gør ikke det.

Jeg tror også det vil være en god idé, at tale med en professionel, for at give dig værktøjer fremadrettet – og komme til bunds i dit inderste.

Man kan også forveksle elske, med angst, manglende selvværd, fortid, håb og drømme, om det man troede der var eller ville komme – du elsker de du troede han var, eller ville blive. Giv slip – og se på hvordan han egentlig er, og behandler dig.
Sådan er han – og jeg siger ikke, han har alle fejlene, men I er bare ikke gode samen.

Læste en artikel, at når en mand siger: eg er ikke klar til forhold, jeg er usikker på os to, Du er for god til mig, skal vi oversætte det til: Jeg er IKKE klar til forhold med dig – jeg siger det bare ikke lige ud.

Jeg ønsker det bedste for dig, og vid t du kommer videre, bare ikke lige over natten, men år du kommer derhen hvor du kan se, hvad han gjorde ved dig, så er du på vej ud:)