Svar til: Bare jeg forstod!

#1407
Sanne2
Deltager

Jeg kommer lige med endnu et bud om hvordan HAN har det..
Som jeg ville have det..
Jeg har en x som har gjort det forbi med mig af samme grund som du beskriver 2 gange.
Sikkert på samme måde, det lyder sådan.
Jeg opfyldte ikke hans behov og jeg fik vist det ved at han sluttede forholdet , efterfølgende savnede han mig helt vildt meget, dvs han havde ikke ønsket at det skulle slutte, formentlig har han ikke haft andet i værktøjskassen end at gå fra mig i sin stille protest.
2.gang han gjorde blev jeg vred og ked af det, jeg havde jo følelser for ham stadig.
Men at blive fyret 2 gange af sin kæreste for ikke at være den jeg skulle være og opleve at den kommunikations form, er hans eneste sprog, hans måde at protestere og dirigere på , gjorde mig syg.
Jeg ved at han massivt søgte mig et par måneder efter det andet brud og selvom jeg havde mødt en anden , var jeg bestemt ikke upåvirket af, at han var på banen, følelserne havde jeg jo.
Men jeg kom frem til at stoltheden sejrede og min indre vagthund fortalte mig at en 3.gang ville ende på samme måde og jeg havde ikke liv eller helbred til flere ture i gyngerne med ham.
Måske din kæreste har det sådan, at han bare venter på næste gang du fyrer ham, at han er på vagt over for dig omkring ikke at comitte sig til dig , for du er en kort lunte der hurtig antændes og før han får set sig om, så har du stoppet forholdet igen.
Men du har vel mere sprog end min x ser jeg – så at trække dig, stoppe forholdet er jo ikke det eneste værkstøj du har i kassen vel ? Men det er mit bud på hvad han oplever og gemmer inden i – at dette er sidste gang og erfor skal du bruge nogle andre virkemidler denne gang, for at få dine behov igennem.