Svar til: Bare jeg forstod!

#1393
Anonym
Inaktiv

Om Martins indlæg, så synes jeg, at det er virkelig provokerende. Men skønt at blive provokeret.

Kære Asta

Lidt om det, jeg tænker:

Når vi er os selv, så er vi os selv på mange måder. En måde sammen med en ven, en med en bedsteforælder, en med en kollega osv.

Er du og manden måske ved at udvikle den måde, som I er jer selv på, når I er sammen? Som ikke behøver være den måde, som I er jer selv på, sammen med nogen anden.

Du kan måske tænke over, om det er det, I er ved? – og om det er en stille proces, men selvom processen er stille, kan det godt være en proces med megen energi.

Måske da han undveg at svare på et spørgsmål fra dig, at han ikke ville skuffe dig. Det er en mulighed. Det kan også være, at han ikke var klar til at svare. Under alle omstændigheder var det en måde at sige til dig på: “Nu skal du tie stille”. Og i mange tilfælde kan det være godt, at en mand er i stand til at give en kvinde den besked. En mand kan godt have en overblik, en kvinde ikke lige har på samme måde. Noglegange får man bare facit, uden at manden forklarer, hvordan han nåede frem til det, han nåede frem til.

Om du vil forholdet rigtigt meget, og han ønsker sig, at du vil det mindre, så kan han finde på at være mindre på i et forsøg på at nedsætte dit engagement. Han ønsker sig, at I vil forholdet lige meget. Du kan ikke leve med, at der er for stor forskel, og det kan han heller ikke.

Lige nu har du taget hensyn til ham, skriver du – det kan jo måske være, at hensynet er, at du ikke vil et forhold, som er en rejse på tandemcykel, hvor du sidder forrest, og han bare er med som passager. At det også er et hensyn til dig selv.

Kvinder betyder rigtigt meget i mænds liv. Og du kan godt have tillid til, at han tænker over dig og forholdet til dig.

Det var hvad jeg lige tænkte på i dag. Her i brevkassen, da skriver vi jo ofte bare vores egne projektioner. Og du har da en nuanceret tråd, Asta. Lidt at vælge imellem…:).

Kærlige hilsner, Charlene