Svar til: Bare jeg forstod!

#1390
Asta
Deltager

Jeg håber da Martin, at du forklarer dit indlæg. Jeg har været en anelse rystet siden jeg læste det. Og jo specielt, når det er mig, der har inviteret ham tilbage – så kan man jo ikke sige, jeg holder igen. Hvor har du dine betragtninger fra?

Ellers vil jeg sige til dig Sanne2, at vi nok ikke er gode til at snakke om de her ting. Jeg tror jeg tager det hensyn til ham, og til at han vist har det svært med at snakke om de her ting. Det gælder for mange mænd – er min erfaring. Og jeg har ikke lyst til at dræne ham for energi og lyst ved at kræve for mange intense samtaler lige nu. Jeg prøver at gøre tingene lette og glade. Men jeg fornemmer, han er tilbagetrukket og stille. Men som en anden skriver – så skal jeg nok bare give det tid.

Han er generelt enorm god til mennesker og har en glad tilgang til mange og meget.

Lige nu gør han meget ud af at vi har kontakt og at der er aftaler på plads. Så jeg er på den måde slet ikke utilfreds med forholdet lige nu. jeg spekulerer bare på, hvad der foregår inden i ham. Jeg har forsøgt at spørge ham direkte – men han viger og griner lidt skævt. Og så er det, at jeg igen ikke er helt tryg. Det er nok derfor jeg spørger om det her med, hvad der foregår inden i ham.