Svar til: Bare jeg forstod!

#1386
Anonym
Inaktiv

Martin, undskyld altså – men jeg bliver ærlig talt lidt stødt over dit svar til Asta her. Hvor kommer det fra, at hendes kæreste skulle have gang i andre kvinder, det er da ikke blevet nævnt på noget tidspunkt gennem tråden.
Endvidere synes jeg dine kommentar omkring, at han nok ikke er særlig vild med hende, men blot synes det er meget tilfredsstillende at få noget sex når nu han kan, virker unødigt kyniske.
Jeg kan ofte godt lide dine svar og dine betragtninger, både her i brevkassen og andre steder – men indimellem undrer jeg mig over de ting du skriver, og det er bl.a i dette tilfælde. Du kender vel ikke det indre på den omtalte mand – der er vel for pokker forskel på mænd. Og helt generelt, så synes jeg det er en anelse trivielt altid at antage, at hvis en mand ikke er rigtigt nærværende, så har han nok gang i en masse andre kvinder. Min erfaring siger mig, at masser af mænd ikke har gang i en skid, andet end selvmedlidenhed og overfladiske aktiviteter – men da jeg ikke vil skære alle over en kam, går jeg ud fra at der er individuelle forskelle …

I bedste mening – Virgoa