Svar til: Bare jeg forstod!

#1381
Sanne2
Deltager

Asta, min nuværende partner har ikke vist respekt over for nogle af sine tidligere partner, det har ligesom været ham der har sat dagsorden.
Mænd er forskellige og hvordan din er vides ikke for os andre.
For min mand, gjorde det en forskel at jeg sagde fra og til.
Jeg føler at jeg har kunnet gøre det uden angreb og uden at gå over på hans banehalvdel.
Tale for , hvad JEG har brug for, hvad der får det bedste frem , gør mig tryg og får mine følelser i spil.
Jeg har også sagt hvad jeg ikke kan undvære, give køb på osv
Synes altså godt man kan være tydelig omkring sig selv , uden at lede den anden – de må jo opfatte og handle som de føler for.
Jeg kunne så godt tænke mig at vide hvor godt I to taler sammen ? Jeg tænker ikke almindelig snak, men nede i de dybe lag hvor man virkelig blotter sig og fortæller hinanden hvad og hvordan kærligheden er for jer.
Jeg får en følelse af , at du / I ikke kommer rigtig ind til hinanden og du er meget reflekterende, mere end kommunikerende – på det følelsesmæssige område ?
Selvom du gerne vil have at han er i sig selv, ved ikke helt hvad du mener med det – så tænker jeg også at du skal turde være åben og komme lidt tættere på dine inderste behov og udtrykke dem.
Måske det er dette, som er din udfordring – eller det ved jeg ikke, der er bare noget der viser at du formentlig ikke fortæller ham om dine tanker, og det synes jeg altså du skal.