Svar til: Bare jeg forstod!

#1367
Asta
Deltager

Hej Sanne2 og Sidsel

Tak for jeres indlæg – som i begge formulere med MEGET stor autoritet. Hold da helt op 🙂

Sanne2 fortæller, hvordan JEG skal være tydelig og holde fast i det jeg vil have – for ellers har han ikke en chance for at vide det og give mig det. Sidsel skriver, at jeg skal tage, hvad han kan tilbyde eller finde mig en anden.

Det er to gode indlæg, der giver to meget forskellige forståelser af situationen og kræver nogle meget forskellige handlinger af mig. Jeg vil tro, i mener noget meget forskelligt, fordi jeres personlige situation med jeres partnere er meget forskellige.

Mon ikke min sandhed ligger et sted midt i mellem. Jeg kan godt lide Sanne2s bud med at være mere tydelig og holde fast i sine egne behov. IKKE begynde at sælge ud, så jeg igen kommer til at mistrives. Til gengæld bryder jeg mig ikke så meget om at skulle STYRE ham et bestemt sted hen. Jeg vil gerne have, at han er sig selv – som Sidsel også skriver.

Sidsel – begrebet social intelligens kender vi nok alle. Ham her har meget stor social intelligens og fungerer med stor empati og nærvær i flere sammenhænge. Det er ikke der, problemet ligger. Det handler reelt om hans prioriteringer – for han har meget at prioritere imellem. Rigtig meget. Jeg tror han er vant til, at partneren hurtigt bliver så selvfølgelig, at han ikke behøver at vise hende særlig meget opmærksomhed. Det kan jeg ikke leve med – for jeg bliver ked af det. Og jeg vil ikke gå rundt og være ked af det. Så jeg skal nok have fortalt ham nogle ting omkring mine egne ønsker og behov – sådan ret tydeligt.

Jeg fortsætter – og vil gerne høre andres bud også. Det give virkelig meget lige her i mit lille urolige liv.