Svar til: Bare jeg forstod!

#1365
Sanne2
Deltager

NU lyder det som om at DU har fat i noget af det rigtige, nemlig at du skal være lige så tydelig over for ham , som du er over for os i brevkassen.
Det er bestemt ikke en god balance hvis den ene KUN viser vejen og den anden blot indordner sig.
Omvendt hvis din tydelighed og klarhed, kan medføre at han forstår hvad du ønsker og savner og han derved agerer derefter, så er det for mig at se helt iorden.
Min nuværende kæreste , kendte ikke til værdier eller forhold som jeg ønskede det, og han havde aldrig fundet vejen frem, hvis jeg ikke havde turdet være meget konkret og tydelig omkring hvad JEG ønskede og hvad der skulle til for at jeg kunne se os som kærester.
Han har senere sagt til mig, at vores mange snakke om hvad vi – og jeg har af værdier, ønsker og behov – dem lytter han til og så forsvinder det igen.
Det er først når jeg er konkret og siger hvad jeg vil og ikke vil, at han handler derefter.
For mange – også jeg, er det meget meget svært at sige hvad jeg vil have, har brug for, vil finde mig i osv – med ord, handling og stå ved det.
Det er meget nemmere at trække mig, blive tavs, slutte forholdet i håb om at den anden SÅ fatter hvad det handler om.
Den virker bare ikke !
Jeg har endnu ikke fundet en mand, der kan gætte det som jeg synes er helt klart og oplagt og lige til højre benet.
Samtaler, snakke og dialoger er den eneste vej frem.
Hvis han ikke velvilligt følger med dig fremad, så er der jo en mulighed for at han ikke helt har det potentiale som han skal have for at være din kæreste – der er jo formentlig en grund til at han ikke gav sig så meget sidst .
Måske har han ikke brug for en kæreste alt for tæt på, måske er han fortravlet, små stresset eller en masse andet.
Men det er hans ansvar og ikke dit.
Det er dit ansvar at fortælle ham på en præcis og feminin måde, hvad der skal til for dig, for at det er et godt forhold.
Jeg oplever at det er noget man kan bruge meget tid på at snakke om – hvad den ene ønsker, den anden ønsker omkring alt : samvær, aktiviteter, sex, mad, familie, oplevelser osv