Svar til: Bare jeg forstod!

#1364
Asta
Deltager

Du har helt sikkert fat i noget Sanne2 – selvfølgelig skal jeg holde fast. Han er ikke forurettet, passiv eller på anden måde uansvarlig. Men jeg kan være i tvivl om, hvorvidt han kan holde fast. Og så bliver jeg igen bekymret for, om JEG så kan holde fast i det, jeg ønsker og forventer af et forhold. Jeg kunne jo eksempelvis ikke holde fast i bruddet fordi jeg savnede ham.

Der er på en måde også noget usundt i, at det er den ene, der skal vise vejen mens den anden skal indrette sig. Jeg håber, at han også kommer frem med noget.

Jeg synes, han er en anelse passiv og det var derfor jeg spurgte om jeres erfaringer. Tænkte om det var et sår, der blødte, eller om det er usikkerhed eller andet. Men jeg hopper hjem til mig selv. Han SKAL prioritere os, hvis vi skal være par. Jeg vil ikke føle mig som 5. prioriteten i hans liv – og jeg vil ikke leve med, at han dukker op, når han har behov. Det var sådan, det gik sidst. Nu skal vi være enige om, hvordan vores forhold skal være. Jeg skal være tydelig!!