Svar til: Bare jeg forstod!

#1173
Asta
Deltager

Det er jo også det jeg håber, at han gør. Altså savner mig. Og du har ret i, at han ikke valgte mig fra. Ikke direkte i hvert fald. Men han virkede ikke så interesseret hele tiden. Jo – når vi var sammen. Men der imellem gik det galt. Det var bare som om, vi havde hinanden og at vi kunne ses, når det lige passede ham.

Så på den måde kan man ikke helt sammenligne med din situation. Det var mig, der kunne benyttes, når det lige passede ham. Derfor gjorde jeg det forbi.

Mit problem er så, at jeg savner ham fantastisk og gerne vil have ham igen. Men jeg er nødt til at vide, at det ikke bliver på samme måde igen. Så jeg håber jo så, at den her pause har fået ham til at tænke, at et forhold kræver noget mere, end at man bare lige slår på tråden engang imellem og så kan ses, når det lige passer en selv.

Kan det passe, at en mand kan gå flere måneder uden en kvinde og sætte fokus på noget helt andet? Kunne det tænkes, at sådan en periode bærer ham et andet sted hen? Han anstrenger sig en del i de sms´er han skriver.

Jeg troede, at når der var sagt farvel – så var det sådan, det var for en mand. SLUT!

Nå – men jeg vil bruge weekenden til at spekulere over, hvad jeg vil gøre. Måske rækker jeg hånden ud.

Jeg vil rigtig gerne høre andre betragtninger og erfaringer.