Svar til: Bare jeg forstod!

#1359
Sanne2
Deltager

Jeg tænker over dine ord, at han først er valgt fra og så inviteret ind igen.
Sådan ser jeg ikke på det, mere som Zoe skriver, der var en grund til at du valgte at stoppe jeres forhold og det skal du stå fast på , at det er og var legalt.
Jeg oplever at du måske inderst inde er usikker på om det var ok at du valgte fra og den tvivl kommer til at virke som om du ikke står fast ved dig selv, dine behov og gerninger. Det skal du gøre , både over for dig selv og din kæreste. Den tvivl som du lader skinne igennem, kommer til at gøre at du ikke er tydelig nok og det er muligt at det derfor kan ende med at han igen flyder ud og ikke vælger jer nok til, bruger tid nok osv..som du ønskede
Hvad HAN tænker, føler og mener skal du have at vide af ham.
Når du skriver som du gør, får jeg en følelse af om I får snakket ud, snakke dybt eller om det kniber med at nå hinanden i de dybe lag.
Du skriver at du ikke er sikker på at det står stjerne klart for ham at han ikke prioriterede dig nok – det mener jeg du skal være meget klar omkring.
Er det svært for dig at bede om det du ønsker ? over for en kæreste…
Min tanke er at han kan mærke dine tanker og refleksion og det kan sætte sig som usikkerhed i ham, så derfor skal du spørge ham om disse ting og fortælle hvad du savnede, hvad brudet var begrundet med osv