Svar til: Bare jeg forstod!

#1239
Asta
Deltager

Jeg forstår godt dit budskab Charlene. Men det var ikke en kort SMS. Det var en grundig og præcis besked, der tilbød ham enten at svare venligt uden nogen form for forpligtelse på det søde jeg skrev – eller at gribe min formulering om, at jeg fortsat ville ønske vi havde fundet ud af det sammen. Han kunne svare hurtigt og venligt – og så var det klaret. Han kunne tænke over tingene og svare lidt senere. Men jeg forstår slet ikke, at han IKKE svarer mig. Jeg har svaret venligt på hans henvendelser – så det her er meget ulogisk.

Jeg vil ikke jage ham eller smide mere af mig for fødderne af ham. Jeg har som nævnt tidligere været for meget “PÅ” overfor en mand og jeg har tabt kampen flere gange. Jeg har svært ved at gå rundt i den dræbende tavshed, så jeg er faldet i med at blive for offensiv. Hvis jeg gjorde mere her ville slut resultatet blive, at jeg fik det skidt. Og det var jo lige præcis det, jeg ville undgå. Jeg havde det SÅ skidt sammen med ham fordi jeg gik rundt og savnede og ikke vidste, hvad der skete og hvornår jeg hørte mere.

Nå – men jeg vil som sagt give ham et par dage – og herefter må jeg opgive. Men det her er godt nok besynderligt og slet ikke typisk ham. Så jeg har ikke fået det specielt godt af at række ud. I hvert fald ikke her et døgn senere.