Svar til: Bare jeg forstod!

#1237
Anonym
Inaktiv

Kære Asta

Om nu min elsker – og det er ikke et forhold, som man kunne skabe om til en film, som nogen gad se. Han har jeg jo forladt to gange. Anden gang måtte jeg jo skrive 3-4 gange, før han svarede. Nu er det en mand, der godt kan kommunikere, så ikke noget svar var da ikke en afvisning. Sådan som du tolker det manglende svar allerede efter meget kort tid. “Når du ikke svarer, så tolker jeg det da, som det passer mig”, skrev jeg til ham. Til sidst indrømmede han en vis erotisk tiltrækning. Nu må jeg så leve at de få krummer, han kaster ned til mig med sjældne mellemrum. Hvilket dels er en bodsøvelse, dels ofte passer mig godt – det sidste er jo ikke uvigtigt.

Asta, man skal tro på det. Og en enkelt sms er da ikke rigtig værdi-madding på krogen. Du må skrive en mail, hvor du kommer mere frem med, hvordan du længes og hvad det er, du længes efter, som var noget, I havde sammen. En kort formuleret sms, som du kunne have formuleret en dag, du var beruset (det kan han ikke vide om det var) kan måske bruges som en indledning, men hvis han skal vide, at du mener det, så må du gøre noget mere. Mænd er ikke om kvinder, der kan tolke meget lidt om til en hel masse.

Mænd skal jo almindeligvis have lov at jage, men når vi kvinder jager, så gør det da ikke noget, at vi folder vores talenter ud, mener jeg ikke.