Svar til: At leve med uro eller at undgå uro..?

#1265
Anonym
Inaktiv

Er man meget hårdt ramt kan man evt. gå på slankekur eller omstille sin krop til fedtforbrænding. Det vil tage typisk tre-fire dage, men kan gå meget hurtigere, hvis man dyrker motion. En nat på et dansegulv, så er man fremme.

Det er hårdt, man møder undervejs “muren”, som maratonløbere kalder det, men det varer kun en vis periode.

Ved at spise protein, fedt, bær, frø, nødder, grøntsager og altså ingen kulhydrat: sukker og korn, så vil kroppen tømme sine sukkerdepoter og begynde at forbrænde fedt. Det behøver så ikke været ens eget kropsfedt, det kan bare være fedt, man spiser. Fløde og smør beroliger og kan overdrives, mens det lige er hårdt de første dage, ellers en trediedel af hver af de tre typer fedt.

Så indtræffer roen. Og samtidig en vis nedsat lyst til sex.

Om man har noget, man skal have udrettet, som ikke kan kombineres med uro over en fraværende mand, eller man er ved at slå forholdet utidigt ihjel, så er der et effektivt middel: Stenalderkost.

*

Og så kan man jo læse Martins bog: Vejen til mandens hjerte, og også Gray: Kvinder er fra Venus og mænd er fra Mars. Der er masser af indsigt og forklaring på den uro mænd kan give kvinder i begge bøger. Som kan være inspirerende.