Svar til: Kan ikke tyde hende

#28849
class
Deltager

Kære Go Happy.
Tak for svar. Det giver faktisk nogle svar, som jeg ikke har tænkt over.

Vi har haft en del kontakt på det sidste. Vi har også talt i telefon og det er noget vi kun har gjort en gang før. Normalt er det tekst og talebeskeder.

Hun kan ikke vide hvad jeg mener med ordet “pjattet”. Det må jeg nok forklare på et tidspunkt og melder direkte ud!

Hun mener jeg skal have min datter til psykolog og det er også rigtigt. Psykologerne er klar til min datter. Det eneste de venter på er at min datter kommer med reaktionen på at hendes mor er død og den er udeblevet indtil videre. Eller måske kom den mandag. Det er jeg lidt i tvivl om, så jeg har en møde med en socialrådgiver på fredag om at hun skal starte nu.
I den forbindelse mente hun også at jeg burde gå til psykolog.
Som jeg fortalte hende, er jeg over min kones død. Ikke at jeg er bange for psykologer eller er for maskulin til psykologer. Har været til psykolog efter en meget nær person begik selvmord. Jeg har det slet ikke som dengang, da jeg synes at min kones død var mere forventelig (ved det lyder kynisk, men hun var virkelig meget syg). Men alligevel så tager jeg kontakt til en psykolog og tager 2 timer. Så må psykologen fortælle om jeg har mere brug for hjælp eller jeg er igennem sorgen. Jeg har den grundholdning at man ikke kan sige til en psykisk syg person at personen er psykisk syg, for personen vil ikke tro på det. Det samme må gælde en person i sorg, som ikke vil anerkende det. Giver det mening???

Det er nemlig ekstrem vigtigt for mig, ikke at gå ind i et forhold, hvor der er spøgelser. Min kone vil altid være der, da min datter i perioder vil tale om hende og min afdøde kone vil altid være en del af min bagage. Sådan er det og det kan jo ikke ændres.

Jeg kommer først til at se hende til jul. Der vil jeg melde klart ud, at pjattet, betyder at jeg er blevet lidt forelsket i hende. At jeg håber hun har det på samme måde. På det tidspunkt har jeg også psykologens dom på om jeg er over sorgen eller ikke.

Du har virkelig givet mig noget at tænke over. TAK.