Svar til: At lande efter et brud…

#28811
Go Happy
Deltager

Kære Martin,

Tak for dit svar, som giver rigtig god mening.

Og ja, min kæreste er en mand, der føler sig elsket for alvor, når jeg er omkring ham, forkæler ham og tilpasser mig hans liv. Og måske har han følt sig overset denne sommer, selv om vi løbende har bekræftet hinanden i, at vores forhold godt kunne rumme en travl periode for os begge. Vi havde planlagt så mange ting sammen de kommende måneder. .Jeg ville ønske han havde givet udtryk for sine tanker noget før, i stedet for at lade mig tro, at alt var OK, at vi var OK.

Under vores sidste samtale gav han udtryk for, at han ikke synes jeg havde virket så glad for ham den sidste tid. Da jeg sagde, at jeg på ingen måde havde været på vej væk, så blev han usikker, bad om vi kunne overveje det hele, og fortrød at vi ikke bare var rejst sammen som planlagt 4 dage efter vores skænderi. Han påstod, at han slet ikke kunne huske hvad han havde sagt eller truet med, kun at han havde fået en nedsmeltning. Han sluttede af med, at jeg var det bedste der var sket i hans liv, og at han håbede jeg ringede, hvis jeg en dag fik lyst.

At han reagerede så voldsomt uden varsel, giver mig følelsen af, at det er trangen til at spille der tog over. Det efterlod mig med følelsen af, at konflikten blev skabt, og blev så voldsom, at det eneste jeg kunne gøre, var at gå. Og dermed kunne han så retfærdiggøre hans valg om at rejse til Las Vegas, hvor han nu dingler rundt på 3. uge. Så ja, hans misbrug er nok mere omfattende, end jeg har været klar over, desværre. Det er super svært at give slip, og rumme de mange svære følelser, men sådan må det være.