Svar til: At date en ældre mand

#27588

Hej Leonora_Christiane

Lidt enig med de øvrige… og dig… i at det lader til, at han er meget glad for dig og sætter vildt meget pris på at være sammen med dig. Men at han ikke er nok ‘på’, når I ikke er sammen. Og at han nok er ret lukket som menneske, hvilket allerede er lidt ensomt for dig. At overveje om man skal sige noget eller ej er en klassisk problemstilling for mange kvinder i starten af et forhold. For man har jo ganske rigtigt ikke lyst til at presse for meget på og fremstå som om, man gerne vil have en underskrevet kontrakt, før man går længere ind i forholdet.

Hvis du vil slippe for at skulle tale om, hvad du føler, så længe han ikke har sagt mere om, hvad han føler, kunne du jo lade være med at tage det næste initiativ til kontakt/aftale. Lad ham drive forholdet frem ved at undlade at gøre noget, før han har gjort noget. Det er jo ikke noget med, at du skal spille kostbar. Du skal bare være kostbar på en helt stilfærdig måde. Ved at insisitere på noget mere gensidighed. Og det kan da være, at han er mere genert og tilbageholdende, end godt er. Men… så kommer du jo alligvel også til at savne noget drivkraft fra ham. Læn dig bare en anelse tilbage og se, hvad der sker. Hvis der ikke sker noget, synes jeg, at du skal lade det sive stille og roligt. Og hvis du synes, at du skal have noget mere konkret afslutning/afklaring på, så kan du jo altid lidt stilfærdigt skrive eller sige, at du er afhængig af, at I skiftes til at tage kontakt, hvis I skal videre i teksten.

Men mon ikke du allerede har fået nogle flere erfaringer med ham/jer, siden du skrev her i brevkassen? Del dem endelig, erfaringerne. Det er altid dejligt at høre næste kapitel.

Med venlig hilsen

/ Martin Østergaard