Svar til: Dating og tavshed i mellemrummet.

#27456
TrustTheProcess
Deltager

Hej Martin og jer andre 🙂

Jeg kunne mærke, at jeg gik for meget på kompromis med mine værdier og grænser. Gik et par uger og følte at jeg ikke “turde” at spørge til radiotavsheden i mellem vores dates, da jeg ikke ville miste ham, og alt det dejlige vi havde når vi var sammen. MEN, jeg begyndte at miste mig selv i det, og det vil jeg ikke, og slet ikke bruge, min dyrebare tid på.

I går skrev jeg til ham, at jeg havde et behov for at høre fra ham i mellemrummet, ikke konstant, men blot en indikation, at vi er på rette og samme vej. Han skrev at han bare synes vi skulle nyde alt det fede sammen og tage det roligt. og fair nok ! Men, min mavefornemmelse gnavede alligevel lidt, og jeg fik da en fin og flot afklaring i, at han på ikke synes vi har en relation, han gad ikke lege kæreslter…han vil ikke engang ringe mig op og snakke i telefon.. ( det har vi aldrig gjort ) – og der blev jeg så overbevist om, at min mavefornemmelse var god nok, han søger et “situationship” og ikke på sigt en en kæreste. Er LYKKELIG for jeg turde spørge og gå ind i afvisningen. Den gør ikke engang ondt, da jeg godt var forberedt på det. Lykken er at turde stå fast i sine værdier, grænser og stole på sin mavefornemmelse – og være taknemmelig for de sidste 6 uger vi har haft sammen, det var FEDT !

I virkeligheden tror jeg ikke mænd er så besværlige, faktisk kan man “læse” rigtigt meget ud af deres adfærd og handlinger, og det behøver jo ikke at være dårligt, tværtimod, hvis man tør tro på det man “læser og oplever” så er mænd faktisk ret lige til 🙂

God valentines dag til jer alle 🙂

KRAM Fra en glad kvinde, der er afklaret og klar og snart klart ul nye eventyr !