Svar til: Spørgsmål til mænd :)

#27436

Hej

Du er måske inde på noget af det selv, når du skriver, at du har en såkaldt lureprofil. At I måske begge to er lidt sårbare og har brug for at lurepasse. Og så ligger man jo lige der, hvor man gerne vil have noget varm feedback, men samtidig er bange for at få fingrene i klemme. Og så er det måske bedre at vente lidt med at melde for megen varme og forventning ud, men holde det hele på noget mere uforpligtende chat… selv om man jo ønsker noget mere.

Jeg har tilbagevendende klienter, som kaster sig lidt ud i dating, og så bliver det alligevel for sårbart, og så trækker de sig lidt igen. Og så prøver de en ekstra omgang, når de får mere mod på det. Mange slikker sårene efter tidligere brud og bruger dating som en måde at undersøge sig selv og deres parathed på. Er jeg klar til at date igen?

Jeg har fx for nylig talt med en mand, som er ved at komme sig over en skilsmisse. Han synes, at det er rart at skrive med nogen, men når der kommer et naturligt ønske om at ses, så orker han ikke alligevel. Så er han ikke parat. Så mange bruger samtalerne til at blive mere flyvefærdige. Derfor er det nok en god idé ikke at have for store forventninger til en dialog, der ellers på mange måder kører rigtig godt.

Med venlig hilsen

/ Martin Østergaard