Svar til: ? til ængstelig tilknytningsmønster.

#27144
Eva Marie
Deltager

Mange tak for din uddybning 😀 Så giver det mening…..
Først og fremmest så er det da godt at du ikke er sammen med ham der er alkoholiker – Så klap dig selv på skulderne for at di opførsel skræmte ham væk.
Det er også sin sag at finde sig selv efter 20 års ægteskab – jeg har selv været gift i rigtig mange år, og er blevet skilt. Det er jo et helt nyt liv der skal leves, når man er vant til at leve i “tryghed” bag ægteskabets mure….med os mod dem – NU er det så DIG mod dem. Det tager år at lære ( i hvert fald for mig ) Vi mennesker har det jo også med at falde tilbage i gammel mønster igen. Måske kunne du også blive sur på din x-mand når han ikke lige svarede osv. ? Det kan man efter mange år med samme mand, men i dating(finde ny kæreste periode) så er det et no go. De trækker sig væk….og det kan jeg faktisk godt forstå 🙂 Du skal lære at være DIG – beskytte dig selv og holde dig for god til at være afhængig af en mands opmærksomhed. Det er virkelig svært – jeg kender det selv. Men nødvendig hvis du skal tiltrække den rigtige.
Det er ikke dig den er gal med, Det er eftervirkninger af skilsmisse og vejen mod et nyere og forhåbentlig bedre liv. Du skriver at det var din x mand der ville skilles. Det er jo også et svigt som tager lang tid at komme over. Selv om du er en flot og smilende kvinde, og har selvtillid udad til, så ligger der sikkert en lille pige inde i dig der har oplevet svigt fra en mand som du stolede på – et chok måske? Jeg har selv være der/er der ofte endnu – Selvstændig pæn kvinde, men når det kommer til kærlighed – en lille usikker pige.