Svar til: ? til ængstelig tilknytningsmønster.

#27143
TrustTheProcess
Deltager

Hej Eva Marie. Jeg klar over at mit spørgsmål stikker meget dybere, og jeg vil godt forsøge at forklare mig kort. Det er helt klart min egen vurdering at jeg er “besværlig”. Mændende har nu også givet udtryk for det, mere eller mindre, i det de alle har dumpet mig, hvilket jo bekræfter mig, at det i bund og grund ikke var de rigtige mænd for mig. Eksempel kan være, at jeg hurtig bliver meget needy på deres opmærksomhed, bliver sur/irriteret, hvis de ikke lige svarer eller skriver når det passer mig ( så bliver jeg usikker på om de nu vil mig, eller har gang i noget/nogen anden) Jeg kan dermed skabe drama omkring det, ved at virke sur og irriteret og mistrosisk. Det bliver en mand altså træt af i længden. Jeg bliver meget hurtig glad for ham, på trods at jeg ikke er forelsket, suger jeg mig fast, for nu er der en der virkelig kan lide mig…Hvilket er underligt jeg har det sådan, for jeg er en ret pæn pige, både af udseende og er slank og har en god udstråling. Så har egentligt ikke behov for den slags mænd, der ikke er min standard. Feks, den sidst jeg så, havde rigtig god økonomi, enormt sød og kærlig. Ikke min type af udseende, men da han blev forelsket i mig meget hurtigt, blev jeg meget hurtig needy på ham. Det endte med mange diskussioner og han skred flere gange… Der var så det faktum at han var alkoholiker, men jeg mente jeg skulle “redde” ham, hvilket jeg hverken skal eller kan, da han jo ikke VILLE ud af det…
Her for 4 uger siden stoppede han helt relationen med mig, og har intet hørt fra ham. Det gør vildt ondt, at jeg så pludselig er så uinteressant for ham og han er ligeglad med mig. ( igen min needy der træder ind)

Du har fat i noget med mit selvværd, det kan godt være jeg også skal kigge lidt ind af på det også… Jeg har ret god selvtillid, da jeg godt ved jeg er en flot og smilende pige..

Giver noget af det mening jeg skriver ?

KH/