Svar til: Barn nummer 4?

#27124
mulmi
Deltager

Hej Rismarker.

Du er en af mange kvinder jeg hører snakke om at få flere børn, hvor manden ikke er interesseret. Jeg forstår godt dit ønske og kan sagtens sætte mig ind i længslen og sorgmodigheden ved ikke at få sine ønsker påfyldt.
Som jeg ser det, er problemet at du ønsker dig noget du ikke kan få (med ham) og du bliver frustreret over at han ikke har de samme ønsker som dig.
Hvis han havde et ønske som gjorde ham virkelig lykkelig, men dig super ked af det. Ville du så indfri det?
Jeg tror din mand blot prøver at fortælle dig, at det du kræver af ham, er for stort i forhold til det han selv kan give. Også selvom han ved at der ville gøre dig glad. Han tænker måske at du burde forlige dig og være glad for de børn du allerede har og give dem noget mere af al den kærlighed du tilsyneladende mener du kunne give mere af til et nyt barn. Eller måske bruge det på ham.
Mere er langt fra altid bedre.
For at gøre forståelse for din mand større, så tænk på det, på en anden måde.
Hvis nogen krævede at du skulle arbejde 80 timer om ugen for at beholde dit job, ville du så ikke føle dig presset ligesom din mand? Og muligvis finde et andet job?

Jeg synes du skal stoppet med at presset på og acceptere dit liv som det er og finde nogle andre ting at ligge din kærlighed og opmærksomhed på. Så sikre du også at dine nuværende børn overhoved har en familie at vokse op i og ikke ender som skilsmisse børn.