Svar til: Hej kære godtfolk, er ny herinde..

#27042

Hej Pia

Som med flere andre vil jeg opfordre dig til at vende tilbage og skrive lidt om, hvordan det siden gik. Det er jo et stykke tid siden, du flyttede fra din mand.

På mig lyder det, som om du i kølvandet af adskillelsen fra din mand havde brug for at få afklaret noget uafklaret. Og du skriver nogle gange, at det er ham, der vælger at skrive til dig. Og her tænker jeg så, at det jo er dig, der vælger at reagere på hans kontakt og mødes med ham. Det synes jeg var en god idé og en mulighed for at få broderet lidt over, hvad der i alle årene har været på spil mellem jer. Men jeres møde lyder underligt og uroligt på en alt for ubehagelig måde – sikkert for jer begge. Og at han efterfølgende ignorerer dig vil jeg i højere grad end ligegyldighed se, som at han har følelser i klemme og håndterer dem på en måde, så det går ud over dig på en dum måde. Han kunne jo også bare have bevaret kontakten og sagt, at han ikke ønskede mere kontakt. Så kunne I have skrevet lidt sammen for at afklare tingene og derefter ladet det ligge. Det her bliver lidt … forkrampet. Så jeg ville høre det som: ‘Jeg kan ikke finde ud af det her. Det sætter for megen uro i gang i mig. Vi skal ikke have mere kontakt.’

Og mon ikke du er kommet videre. Måske er du stadig for dig selv. Det vil være rigtig svært for de fleste at få følelserne for deres partner tilbage efter kun et halvt år. Med mindre din mand har fundet en ny flamme, og det har speedet din proces op. Som regel skal adskillelsen vare 1-2 år, før man for alvor har fået noget overskud og reel lyst til at arbejde på sagen igen.

Men det vil være spændende at høre, hvor du er. Virkeligheden er altid mere interessant end antagelserne.
Med venlig hilsen

/ Martin Østergaard